Monday, 8 April 2013

Terharu..Sebak..


Terharu dan sebak sebab dia jumpa blog saya
Sebak sebab ada sahabat yang menanggung kesakitan yang sama
Terharu sgt sbb blog ni dapat juga memberi kebaikan
Terharu juga..sbb sahabat ni boleh tau lak itu saya..

Untuk SH..moga kita sama2 dikurniakan zuriat yang soleh
Moga kita diberikan kekuatan utk menempoh ujian ni
Moga airmata kesedihan kita akan dibalas dengan airmata kegembiraan
Dan percayalah, setiap takdir yang ditetapkan oleh Allah itu ada baiknya..





6 comments:

  1. assalam..
    setiap yg berlaku tu ada hikmah disebaliknya..semoga tabah dlm mengharungi apa jua dugaan..t.care

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam..
      setuju tu..hikmah akan dpt dilihat dgn mata hati..

      Delete
  2. macam mane die leh tau blog ni awak punya eh. cekap die. hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun confius sbnrnya..tapi anggap dia bc blog yg betul la..
      kalo blog org lain..mmg terperasan la sy ni..hahaha

      Delete
  3. dear cik tipah, gitau ur fren ramai pcos-er yg beranak pinak cuma lambat sahaja. im one of the living proof, dan ramai lagi PCOS-er yg berjaya pregnant. ada yg naturally, ada yg with medical help, both can work dgn izin Allah taala. rajin2 google kisah success story pcos-er yg berjaya pregnant, matsaleh2 pun ramai, moga2 dpt jadi inspirasi n pembina smangat tu both of u :) insyallah. gitau ur fren atleast pcos mmg ade few medical treatment, natural remedy pun byk, berbanding org yg takleh conceive naturally lansung sbb takde tubes or takde rahim..teruskan usaha k insyallah smua dpt rasa alam pregnancy ;)

    ReplyDelete
  4. setuju dengan Jay..
    InsyaAllah akan dapat mendapat cahaya mata penyeri keluarga..cuma lewat sedikit..Allah lebih tahu yang terbaik untuk kita..

    ReplyDelete