Monday, 20 February 2012

CD 1 :: Cycle ke 5 Slps OD :: IUI Failed

Gagal ...

Sedih tak?? Sangat sedih

Putus asa?? Belum lagi...masih perlu lebih usaha

Nak cuba IUI lagi?? Nak..tapi kena dgr nasihat doc dulu

Ini ketentutan Allah dan rezeki Allah...
Biarlah Allah yang tentukan mana yang lebih baik untuk saya...

p/s :: Encik B cepat la dapat lesen B full...tak sabar nak gi jalan2 ngan motor besar...hehe.

Terima kasih doa dan kata2 semangat kalian semua..saya sangat menghargai..

16 comments:

  1. Tak pe tak pe..peluang tu masih ada... go go chaiyookk!!~ hehe

    ReplyDelete
  2. jangan putus asa..cayok2..takpe kalau nak rehat dulu kan..rilex..insyaAllah rezeki kita akan sampai nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah...
      Rasa tak nak relax lagi..tapi tgk la doc ckp pe..

      Delete
  3. betul, atas ketentuanNya.. at least awk dah melalui IUI, sy ni tak merasa pun lg buat tu huhu (pun ketentuanNya).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cherry,
      Jgn la sedih..satu masa nnt kalau diizinkan boleh la cuba IUI..

      Delete
  4. sabar ye.. kita sesama beri semangat antara satu sama lain..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Ambia,
      Setakat hari ni belum give up lagi..

      Delete
  6. jgn give up k ..
    plan utk 2nd iui k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JD..
      Ok..petang ni jumpa doc..tgk apa doc kata..

      Delete
  7. boleh tau berapa ye kos utk buat IUI ni? dan awk buat kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous,
      kos IUI ni bergantung kepada ubat yang diberi oleh doktor dan kos prosedur itu sendiri. Kos ubat saya dalam RM60 (clomid 100mg), kos tvs RM100 lebih dan kos prosedur IUI dlm RM500 lebih.
      Saya buat IUI di DEMC..
      Harap dpt membantu yek..

      Delete
  8. tipah, hope awk kuat n bersabar k. Insyallah, the best is coming ur way ;)

    ReplyDelete
  9. cik tipah, jgn sedih...sy pn sdg menunggu kehadiran permata hati..sesamalah kita tabahkan hati.sentiasa ingat.., jk kita susah, org lain lg hdup ssh. Allah akan beri yang terbaik buat kita...sabar..

    ReplyDelete