Tuesday, 21 May 2013

Header Baru :)

Assalam..

Sejak berblog ni..sy mmg tak pernah update pun header kat blog ni. Sy mmg tak tahu cam mana nak buat.

Bila gi blog orang lain..cun jer diaorg punya header. Jeles tau!!

So minggu ni, saya menggunakan kaedah cuba jaya men'create' header utk blog ni.

Hasilnya sebegini rupa la..


comel tak?? hihi..
Mesti la comel cam tuan blog ni....haha perasan tul!!

Ini usaha cari gambar kat google pastu edit di online photo editor. Ok la. Bg sy yg buta seni ni!!!

Gambar budak2 tu sebenarnya kosong..


kaler la sikit..Ingat nak kaler background dia..tak menjadi. Dah cuba jaya beberapa kali tak berjaya2 jugak..akhirnya fed up terus tak kaler. Maka warna background tu putih la..tak cun langsung.

Suka nak letak gambo budak2 ni..supaya jadi sumber inspirasi yang tuan blog ni boleh dpt anak ramai..hihi..

Untuk itu, mulai hari ni saya dah ada header...hihi. Sukanya..

Sekian. Wassalam

p/s :: dalam banyak kerja boleh pulak buat benda tak berfaedah ni..






1 comment:

  1. yang.. buang la background putih tu baru la cun

    ReplyDelete